Holland op zijn best

Een 2 uur durende live show, waarmee met een echt Oudhollands draaiorgel wordt begonnen, er wordt uitleg gegeven over het ontstaan en werking van een draaiorgel. Daar onze familie sinds 1929 al in het bezit is en zich bezighoudt met het exploiteren van een draaiorgel is er heel wat te vertellen over dit fenomeen. Uiteraard spelen wij voor u de liedjes van weleer, welke de ouderen zich vaak nog goed kunnen herinneren en meezingen.

Na het eerste uur aandacht te hebben gegeven aan het draaiorgel, wordt er overgestapt op de andere tak van de voorstelling, namelijk de oorsprong van de Hollandse poffertjes. Er wordt een verhaal verteld over onze molenaarsfamilie welke vroeger al eigen meel maalde voor de echte Hollandse poffertjesbakker.

De aanwezige poffertjeskraam bakt voor de gasten een gratis portie vers gebakken poffertjes, welke zijn te krijgen bij de nostalgische poffertjeskraam.

Holland op z'n best is te boeken voor o.a. Verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen, zorgboerderijen, scholen en natuurlijk voor ieder te bedenken festiviteit. Alle genoemde activiteiten komen het best tot z'n recht in een recreatiezaal (koffiezaal) maar is uiteraard ook buiten te verwezenlijken.

De kosten voor het complete programma 395,- ex. BTW. Er wordt geen kilometervergoeding berekend binnen een straal van 50km (vanaf Groningen).

 

Stel Uw vraag via de contactformulier.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Btw en evt. extra transportkosten.

Download hier de folder van de " Holland op zijn best" live show!